Reuters / Kai Pfaffenbach / REUTERS
ZABRINJAVAJUĆA STATISTIKA

REAL OČAJAN, ZIDANE PRED OTKAZOM, ALI NAJVIŠE BRINE JEDNA STVAR Hoće li Cristiano Ronaldo nakon ovoga i dalje tvrditi da je najbolji svih vremena?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2018. 21:39

Žuta podmornica je osvojila Santiago Bernabeu. Prvi put otkako igraju u La Ligi nogometaši Villarreala slavili su u gostima kod Reala i zadali novi težak udarac Kraljevskom klubu koji za Barcelonom kasni ogromnih 16 bodova.

Nastavile su se muke po Zinedineu Zidaneu, Cristianu Ronaldu i ostatku družine iz Realove svlačionice koja je pokazala previše slabosti da bi ostvarila pobjedu i učvrstila svoju poziciju. Sreća njihova da do kraja La Lige imaju još 20 utakmica, da konkurencija (Villarreal, Sevilla) teško može držati taj korak pa ni Liga prvaka neće biti upitna, ali Real drma kriza i hitno mora pronaći izlaz.

Ipak, najviše od svega brine forma najboljeg nogometaša na svijetu, Cristiana Ronalda koji neće biti ni blizu obrane te titule, jer, realno, ovo je najlošija sezona Portugalca u karijeri. Ronaldo je u nekoliko navrata sam za sebe rekao kako je najbolji svih vremena, ali kada se pogleda njegova statistika ove sezone, daleko je od tog statusa.

screenshot youtube

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO!

Samo protiv Villarreala imao je nekoliko nevjerojatnih promašaja koje je ranije pospremao u mrežu bez ikakvih problema. Njegova statistika je očajna, od 105 udaraca prema golu protivnika ove sezone u Primeri, postigao je samo četiri pogotka.

Također valja istaknuti kako je Real nakon devet godina izgubio dvije uzastopne utakmice na domaćem terenu i sada su daleko od odbrane naslova.

Linker
23. travanj 2024 20:25