Getty Images
OTELI GA BARCI ISPRED NOSA

REAL PREDSTAVIO PRVO POJAČANJE U DESETLJEĆU U Madridu nastavljaju skupljati brazilske talente, otkriveni financijski detalji unosnog posla!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2020. 20:49

Transfer je dogovoren ranije, no čekalo se da zvijezda postane - punoljetna. Real Madrid kupio je 18-godišnjeg Brazilca Reiniera Jesusa od Flamenga za 35 milijuna eura, prvo pojačanje u novom desetljeću...

Taj je veznjak postao punoljetan i Bijeli su na svojim kanalima potvrdili transfer. Riječ je o tehnički izrazito nadarenom igraču, s vrlo velikim kreativnim potencijalom koji je za prvu momčad novog prvaka klupskog južnoameričkog nogometa debitirao sa 17 godina upravo u - Copi Libertadores.

Florentino Perez ga je navodno platio 30 milijuna eura, prema Transfermarktu, a ovo je već treći mladi Brazilac koji je po punoljetnosti stigao u španjolsku prijestolnicu.

Vinicius Junior i Rodrygo Goes apsolutni su hit, pa je Real nastavio skupljati brazilske talente. A ako se zna da je i Barcelona u jednom trenutku pratila mladog igrača, onda je zadovoljstvo i dvostruko veće...

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - NOVEMBER 10: Reinier of Flamengo celebrates his goal during a match between Flamengo and Bahia as part of Brasileirao Series A 2019 at Maracana Stadium on November 10, 2019 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Wagner Meier/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 12:50