Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PIŠE MARCA

REAL U POTRAZI ZA NOVIM TRENEROM Usprkos nagađanjima o Mourinhu Perez ima drugog favorita i već je napravio prvi korak

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2019. 12:40

Nakon šokantnog ispadanja Real Madrida od Ajaxa u osmini finala Lige prvaka od Ajaxa Kraljevski klub je u potrazi za novim trenerom.

Santiagu Solariju dani su odbrojani, u španjolskim medijima provlači se kako je njegova smjena samo pitanje trenutka, a nagađa se o mogućem nasljedniku.

Marca tvrdi da je prva želja Realovog predsjednika Florentina Pereza bivši trener Reala - Zinedine Zidane.

Slavni 'Zizou' ostao je živjeti u Madridu i nakon odlaska s klupe Reala na ljeto prošle godine, samo bez stresa koji nosi trenerska funkcija u Kraljevskom klubu.

MADRID, SPAIN - MAY 31: Real Madrid CF president Florentino Perez (L) and Zinedine Zidane (R) attend a press conference to announce his resignation as Real Madrid coach at Valdebebas Sport City on May 31, 2018 in Madrid, Spain. Zidane steps down from the position of Manager of Real Madrid, after leading the club to it's third consecutive UEFA Champions League title. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Marca kroz tekst provlači kako je vrlo upitno želi li se Zidane vratiti u klub s kojim je osvojio tri uzastopna naslova u Ligi prvaka. U svlačionici će zasigurno, ukoliko dođe, zateći drugačiju situaciju. Cristiano Ronaldo je napustio klub, ovog ljeta bi lako mogli i Gareth Bale i Isco, ali veliko je pitanje je li Zidane spreman za povratak u vruću trenersku klupu. Perez ga je navodno već kontaktirao i pokušat će ga nagovoriti na povratak na ljeto.

Osim Zidanea u kontekstu mogućeg preuzimanja Reala Marca spominje Josea Mourinha, Jürgena Kloppa, Mauricija Pochettina i Massimiliana Allegrija. Iako Mourinho visoko kotira prema kladionicama, Marca tvrdi da je opcija njegovog povratka zasad u klubu odbačena.

Linker
18. travanj 2024 20:16