Luka Modrić
 REUTERS/Albert Gea / REUTERS
ZA NJIH JE PRIMERA GOTOVA

REAL U ZADNJOJ UTAKMICI PRIJE VELIKOG FINALA PROSUO VODSTVO OD 2:0 Igrali su i Modrić i Kovačić, zabili Ronaldo i Bale, ali ni to nije bilo dovoljno

U dvoboju zadnjega kola španjolske Primere Villareal i Real su odigrali 2-2.
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 20. svibanj 2018. 00:51

Naravno da je u taboru Real Madrida glavna preokupacija finale Lige prvaka, Blancosi žele i treći naslov zaredom, no prvo su morali završiti prvenstvenu sezonu. Posljednju utakmicu igrali su protiv Villareala na De la Ceramici(El Madrigal), a nakon 90 minuta na kultnom stadionu podijelili su plijen sa Žutom podmornicom.

Bila je dosta izjednačena utakmica, uzbudljiva, baš onakva kakvu smo i očekivali obzirom da nije imala nikakav bodovni značaj.

Real je poveo već u 11. minuti kada se u listu strijelaca upisao Gareth Bale. Čini se kako je Velšanin u smiraju sezone odlučio dokazati svima, ali ponajprije Florentinu Perezu da je kalibar za Real. U 32. minuti činilo se kako će ovo biti tek odrađivanje posla za momčad sa Santiago Bernabeua. Naime, kakva bi to utakmica bila, a da ne zabije i Cristiano Ronaldo. Portugalac je poentirao na asistenciju Marcela.

SAŽETAK UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Djelovalo je tada da će se Villareal teško vratiti u utakmicu, ali rezultatski deficit nije pokolebao domaćina, naprotiv, stvorili su nekoliko izglednih prilika, a nagrada je stigla u 70 minuti kada je mrežu Luce Zidanea zatresao Martinez. Tada se Villareal u potpunosti osokolio i krenuo je po bod(ove). U 85. je stigao do pozitivnog rezultata, Hernandez je uposlio Castilleja koji je napravio većinu posla, a onda je kiruški precizno pogodio za 2:2.

Nije Zidane previše odmarao svoje igrače, odlučio ih je ostaviti u ritmu za ono što slijedi, pa tako i našeg Luku Modrića koji je krenuo od prve minute, dok ga je u 62. minuti zamijenio Lucas. Mateo Kovačić je pak, u igru ušao u 73. minuti zamijenivši Isca.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
25. travanj 2024 04:16