Modrić i Ramos
 REUTERS/Paul Hanna / REUTERS
NA BOŽIĆNOM DOMJENKU

REALOV ŠEF NAHVALIO LUKU MODRIĆA Jednom rečenicom rekao što koliko kapetan Vatrenih znači za 'Kraljeve' u trenucima kad se nagađa o njegovom odlasku

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2018. 20:34

Florentino Perez sipao je hvalospjeve za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića na božićnom domjenku održanom na Santiago Bernabeuu.

Već treću godinu zaredom dobitnik Zlatne lopte France Footballa je iz redova madridskog Reala. Nakon Cristiana Ronalda, ove godine je trijumfirao Modrić, a Perez je imao posebne riječi hvale za hrvatskog maestra.

""Real je osvojio tri uzastopna naslova u Ligi prvaka, četiri u pet godina i to je rezultat velikog rada i promocija klupskih vrijednosti kao što su poštovanje, poniznost i solidarnost. Igrači kojima je to uspjelo ušli su u legendu kluba, a među njima je Luka Modrić koji je osvojio Zlatnu loptu i nagradu The Best i predstavlja talent i vrijednosti Madrida", rekao je Perez u svom obraćanju prisutnima.

Soccer Football - 63rd Ballon d'Or - The Grand Palais, Paris, France - December 3, 2018   President of Real Madrid Florentino Perez arrives   REUTERS/Benoit Tessier - RC11CF7EB600
REUTERS/Benoit Tessier

Ugovorno je Modrić s Realom vezan do ljeta 2020. godine, a po medijima se puno nagađa da bi mogao napustiti Madrid na kraju sezone. Ako je suditi prema najnivijim izjavama Pereza, to će se teško dogoditi.

Linker
27. travanj 2024 03:58