REUTERS/Albert Gea
VRIJEME JE ZA DJELOVANJE

REALOVI SE NOGOMETAŠI OPROSTILI OD TRENERA, KAPETAN KRALJEVSKOGA KLUBA SMATRA DA SU ODGOVORNI IGRAČI 'Najveći poraz igraču je kada trener mora otići'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 09:09

Kraljevski klub trese nezapamćena kriza. Trener Julen Lopetegui morao je odstupiti zbog niza loših rezultata na klupi Reala, a novi se trener još ne nazire. Usred gomile kritika španjolskih medija i cjelokupne nogometne javnosti, kao glas razuma javio se i jedan od najvažnijih pojedinaca slavnoga kluba.

Kapetan madridskog Reala i španjolske reprezentacije Sergio Ramos smatra da veliku odgovornost za slabe rezultate snose i sami igrači, a ne samo trener. Los Blancosi su izgubili četiri od posljednjih šest utakmica, a kriza je kulminirala otkazom Julenu Lopeteguiju nakon debakla na Nou Campu gdje je Real izgubio s visokih 5:1 od Barcelone.

"Svjesni smo situacije i osjećamo se odgovornima za nju.", napisao je Ramos na svome Twitter profilu.

"Ali sada nije vrijeme za govore, vrijeme je za djelovanje, a prvi korak počinje već danas (protiv Melille). Hala Madrid!", tim je riječima proslavljeni branič najavio neka nova vremena za posrnulog španjolskog giganta.

Kroosova oproštajna poruka Lopeteguiju

Njemački reprezentativac u Kraljevskome klubu Toni Kroos opisao je odlazak trenera Julena Lopeteguija kao najveći poraz Reala ove sezone.

Kross se preko društvenih mreža zahvalio bivšemu treneru koji je morao odstupiti u ponedjeljak navečer, a privremeno ga je zamijenio trener druge momčadi Reala Santiago Solari.

"Najveći poraz igraču je kada trener mora otići", napisao je Nijemac na svome Twitter profilu.

"Pogotovo u ovome slučaju jer je izvrstan stručnjak i sjajna osoba. Hvala, Julene!", tim se riječima Kroos oprostio od Lopeteguija.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 14:01