REUTERS/Christian Hartmann
TKO JE NAJBOLJI U POVIJESTI

RONALDO JE VELIK, ALI OVAKO NEŠTO NIKAD NIJE REKAO Messi po prvi put otkrio što ga je posebno zasmetalo u velikom rivalstvu s Cristianom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. prosinac 2019. 22:39

Dan nakon što je šesti put u karijeri primio 'ZlatnU lopta' koju dodjeljuje France Footbal, Leo Messi je u razgovoru za ugledni francuski dnevnik progovorio o rivalstvu koje posebno zanima nogometne zaljubljenike.

Tko je bolji - Messi ili Ronaldo, pitanje je na koje odgovor ne zna ni sam Argentinac.

"Moram priznati - smetalo me je kad je Ronaldo osvojio petu Zlatnu loptu i dostigao me. Više nisam bio sam na vrhu. Iskreno, ja zaista ne znam jesam li najbolji u povijesti nogometa. U nekim drugim vremenima bilo je velikih igrača koje je teško usporediti sa mnom, Ronaldom, Neymarom, Mbappeom. Svatko ima neke svoje posebnosti, i zato ne znam jesam li baš ja najbolji svih vremena. No, sretan sam što sam osvojio šest Zlatnih lopti, više nego bilo tko drugi u povijesti", izjavio je 32-godišnji nogometni čarobnjak pa otkrio kako gleda na nastavak velike karijere.

"Svaka nova utakmica za mene je novi motiv, i to je ono što me tjera da igram i radim. Iskreno, ne osjećam teret svoje 32 godine. Nastavit ću igrati dok god mi moje tijelo to bude dopuštalo. Teško je reći točnu godinu, točan datum. Što duže, to bolje. Ne razmišljam previše o tome, što će biti u budućnosti, uvijek sam bio takav", kazao je za mnoge najbolji nogometaš u povijesti.

Linker
26. travanj 2024 07:59