Soccer Football - Liga Santander - Girona vs Real Madrid - Estadi Montilivi, Girona, Spain - October 29, 2017 Real Madrid’s Cristiano Ronaldo looks dejected REUTERS/Juan Medina
REUTERS/Juan Medina

LOŠ GUBITNIK ILI...?

RONALDU TO ZAISTA NIJE TREBALO Igrač Girone nakon velike senzacije otkrio zašto je najbolji nogometaš svijeta odbio razmjenu dresova

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 01.11.2017. u 20:07

 • U nedjelju je malena Girona šokirala moćni Real Madrid u 10. kolu španjolskog nogometnog prvenstva i pobijedila s 2:1.

  Bio je to poraz nakon kojeg je Real za vodećom Barcelonom zaostao velikih deset bodova, a na kraju susreta Cristiano Ronaldo odbio je razmijeniti dres s Gironinim veznjakom Alexom Granellom.

  Govoreći za RAC105 Granell je pokušao objasniti zašto je Ronaldo odbio razmjenu dresova.

  "Rekao mi je da ne želi razmijeniti dresove jer mu se ne sviđa kako je odigrao posljednje minute utakmice. Rekao mi je da mu se činim kao dobar igrač, ali da ne želi razmijeniti dresove", rekao je Granell i dodao:

  "Ja sam mu objasnio da ono što smo mi postigli nije čudo, već plod napornog rada".

  Nakon takvog čina opet se po medijima počela provlačiti teza kako je Ronaldo jednostavno loš gubitnik, a takav mu potez u svakom slučaju nije trebao.

  Iza Ronalda je katastrofalan start u sezonu. Ukupno je Portugalac upisao svega 1 gol u šest nastupa u Primeri, dok je ipak puno učinkovitiji u Ligi prvaka s pet golova u tri susreta.