Screenshot
SVI SU VIDJELI, ALI ŠTO TO VRIJEDI

SAD JE KASNO ZA PLAKANJE U BARCELONI Stigla i službena potvrda: Real je u odlučujućoj utakmici za naslov imao pomoć suca!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. svibanj 2017. 18:02

Dvoboj Celte i Real Madrida koji je bio dogođen zbog nevremena u prvom dijelu prvenstva odigrao se završnici sezone, a ispalo je da upravo ta utakmica na Balaidosu praktički odlučuje o prvaku Španjolske.

Barcelona je čekala kiks Reala koji se realno još mogao dogoditi upravo u Vigu, ali utakmica je završila 4:1 u korist 'blancosa'. Na prvi pogled uvjerljiva pobjeda gostiju, no da nije bilo isključenja Iaga Aspasa u 62. minuti susreta veliko je pitanje bi li Real uopće dobio utakmicu.

Ramos je kod rezultata 2:0 faulirao Aspasa u svom šesnaestercu, a glavni sudac Martinez Munuera je umjesto da pokaže na bijelu točku dao žuti Aspasu za simuliranje, a kako mu je to bio drugi žuti, odmah pokazao i put prema svlačionici te tako ostavio domaćine bez najboljeg igrača.


Iago Aspas RED CARD HD - Celta Vigo - Real...

Nakon žalbe Celte na tu odluku suca sastala se i komisija Španjolskog nogometnog saveza koja je zaključila kako nije bilo simuliranja te poništila taj žuti karton.

Aspas će tako moći igrati u posljednjem kolu protiv Reala Sociedada i tako ostati u utrci za naslov najboljeg strijelca Primere kada su u pitanju španjolski igrači. Trenutno je dva gola ispred Aduriza.

Ukidanje žutog kartona slaba je naravno utjeha sada za Celtu, a još slabija za Barcelonu...

Linker
25. travanj 2024 06:13