REUTERS/Albert Gea
PRIMERA & BUNDESLIGA

ŠARENI SASTAV BARCELONE KIKSAO KOD POSLJEDNJE MOMČADI PRVENSTVA Važne pobjede Leipziga i Borussije M'gladbach, Sosa i Stuttgart u sve težoj poziciji

Piše: HinaObjavljeno: 13. travanj 2019. 20:14

U dvoboju 32. kola Primere lider Barcelona je u "šarenom" sastavu odigrala 0-0 kod "fenjeraša" Huesce.

Barca je ovu utakmicu započela u pričuvnom sastavu, bez najvećih zvijezda koje je trener Valverde odlučio odmarati za utakmicu Lige prvaka s Manchester Unitedom u utorak. Tako su od prve minute zaigrali Ter Stegen, Umtiti, Todibo, Murillo, Wagué, Aleña, Vidal, Puig, Malcom, Boateng i Dembélé.

Soccer Football - La Liga Santander - SD Huesca v FC Barcelona - Estadio El Alcoraz, Huesca, Spain - April 13, 2019  Barcelona players pose for a team group photo before the match       REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Ranije je Espanyol kod kuće dobio Alaves s 2-1. Pedrosa (19) i Laguardia (47ag) su pogodili za domaćina, a Calleri (56) za Alaves.

Barca vodi s 74 boda, a Huesca je zadnja s 25, pet bodova od "spasa".

Soccer Football - La Liga Santander - SD Huesca v FC Barcelona - Estadio El Alcoraz, Huesca, Spain - April 13, 2019  General view inside the stadium after the match        REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Rezultati by SofaScore

Važne pobjede Leipziga i Borussije M'gladbach

Nogometaši RB Leipziga i Borussije Monchengladbach ostvarili su važne pobjede u borbi za pozicije koje osiguravaju plasman u Ligu prvaka.

RB Leipzig je na svom travnjaku pobijedio Wolfsburg sa 2-0, dok je Borussija na gostovanju porazila Hannover sa 1-0.

Leipzig je gotovo rutinski stigao do pobjede protiv Wolfsburga, a oba gola domaćin je zabio u prvom poluvremenu, a strijelci su bili Kevin Kampl (16) i Timo Werner (28). Josip Brekalo nije nastupio za goste.

Borussia M'gladbach je stigao do pobjede golom Raffaela u 54. minuti.

Identičnim rezultatom je Bayer Leverkusen na gostovanju porazio Stuttgart, a pogodak odluke zabio je kai Havertz iz jedanaesterca u 64. minuti. Domaćin je u sudačkoj nadoknadi ostao s igračem manje nakon što je isključen Santiago Ascacibar.

Tin Jedvaj nije nastupio za goste, baš kao niti Borna Sosa za Stuttgart koji je nakon ovog poraza u sve težoj poziciji.

Večeras se još sastaju Borussija Dortmund - Mainz, dok su nedjelju preostala tri susreta, a sastaju se Hoffenheim - Hertha, Fortuna - Bayern, te Eintracht - Augsburg.

Na ljestvici vodi Bayern sa 64 boda, Borussia Dortmund ima bod manje, dok je Leipzig treći sa 58 bodova. Eintracht ima 52 i utakmicu manje, dok je Borussija M'gladbach na petom mjestu sa 51 bodom.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 21:08