REUTERS
NIJE SVE GOTOVO?

SERGIO RAMOS ŠOKIRAO ŠPANJOLSKU IZJAVOM I OBJASNIO ZAŠTO JE IGRAO MATEO KOVAČIĆ 'U Barceloni će reći da moram u zatvor..., zajedno s Puigdemontom!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. prosinac 2017. 18:19

Sergio Ramos ponovno je bio jedan od glavnih aktera u teškom 3:0 porazu Reala od Barcelona na Santiago Bernabeu, a kontroverze je, osim na travnjaku, izazvao i izjavama nakon utakmice.

Kapetan Reala u drugom je poluvremenu imao dosta sreće jer je za namjerno udaranje Luisa Suareza laktom u glavu dobio samo žuti karton, a kada je nakon utakmice upitan da prokomentira nasrtaj na Barceloninog napadača, potpuno je iznenadio novinare:

"U Barceloni vjerojatno očekuju da za taj start odem u zatvor..., zajedno s Puigdemontom”, rekao je Ramos još jednom podsjetivši da je veliki protivnik katalonske neovisnosti.

START SERGIA RAMOSA NA SUAREZU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

"El clasico je naš debakl? Svatko tko to misli neka samo pogleda statistiku i broj osvojenih trofeja Reala u 2017. godini", britak je kapetan.

Osvrnuo se i na odluku Zinedinea Zidanea da umjesto Isca u prvih 11 uvrsti Matea Kovačića.

SAŽETAK UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

"Kovačić umjesto Isca? Isco nije tip igrača koji bi mogao zaustaviti Messija, ali s Mateom smo to dobili. Odigrao je besprijekornu utakmicu. Ne treba tu nikoga izdvajati", odgovorio je na kritike koje madridski mediji nakon susreta sasuli prema hrvatskom reprezentativcu, zbog puštanja Rakitića u akciji kod prvog gola Barcelone.

"El clasico je trebao biti naš 'šlag na tortu' jedne velike sezone, ali završilo je drugačije. Nismo imali ni sreće, sada zaostajemo 14 bodova, ali i dalje mislim da osvajanje naslova nije nemoguća misija. Moramo se nastaviti boriti. Sada je vrijeme da se pogledamo u ogledalo i nastavimo raditi još jače".

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 13:56