Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images
EKSPRESNI POVRATAK U ELITU

ŠIME VRSALJKO ODUŠEVIO I NOVINARE I TRENERA Diego Simeone ga hvali, a priče su sve glasnije: Hrvat je zaslužio da mu se vrati stari status!

Piše: HinaObjavljeno: 24. veljača 2020. 10:16

Atléticov trener Diego Simeone pohvalio je u nedjelju navečer hrvatskog nogometnog reprezentativca Šimu Vrsaljka koji je u pobjedi 3-1 nad Villarrealom asistirao za prvi pogodak.

"Jako sam zadovoljan konkurencijom unutar momčadi. Vratili su nam se (nakon ozljeda) Trippier, Joao, Costa... Igrači koji su igrali umjesto njih pokazali su da su sve bolji. Vrsaljko radi veliki posao", izjavio je Simeone na konferenciji za medije podno stadiona Wanda Metropolitano u Madridu.

Vrsaljko, 28-godišnji desni bek, asistirao je u 40. minuti napadaču Ángelu Correi za izjednačujući pogodak. Igru je napustio u 58. minuti (umjesto Trippiera) To mu je bila šesta utakmica za Atlético od kada se u siječnju vratio u momčad nakon izbivanja od godine dana zbog ozljede koljena.

Vrsaljko je ovaj mjesec iskoristio ozljede Kierana Trippiera i Santiaga Ariasa koji igraju na njegovoj poziciji.

Hrvatov nastup španjolski su mediji ocijenili s odličnih 7,5, a više su ocjene dobili samo Thomas (8), Koke (8,5) i Correa (8,5).

"U zadnje se vrijeme s pravom govori o njegovu stalnom povratku u prvu momčad Atletica, svojim zadnjim nastupima je zaslužio ponovno biti startni bek. U nedjelju je to uvjerenje dodatno potvrdio odličnom asistencijom", piše portal intothecalderon.com.

Linker
20. travanj 2024 10:55