REUTERS
PIŠE EL MUNDO

ŠPANJOLCI OTKRILI TKO BI MOGAO NASLIJEDITI ENRIQUEA Odabir novog trenera izravno će odlučiti o budućnosti Lionela Messija na Camp Nou

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. ožujak 2017. 12:31

Petnaest dana nakon debakla Barcelone na Parku prinčeva u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Luis Enrique javno je obznanio da napušta klupu katalonskog kluba na kraju sezone.

Dakle, neće produljiti svoj ugovor koji mu istječe na kraju sezone. Nakon visoke 6:1 pobjede protiv Sportinga Enrique je iznenadio sve na presici, kao i same igrače, što je kasnije priznao naš Ivan Rakitić.

"Nismo ni mi znali, rekao nam je na kraju utakmice. Svi smo zinuli od iznenađenja, ostali smo bez riječi", objasnio je hrvatski veznjak.

Dan nakon Enriqueove ostavke u španjolskim medijima se naveliko nagađa tko bi mogao naslijediti Enriquea. El Mundo Deportivo tako spominje trojicu kandidata: Ernesta Valverdea, Jorgea Sampaolija i Juana Carlosa Unzuea.


Ivan Rakitic Goal HD - Barcelona 6-1 Gijon - 01...

Valverde je 53-godišnjak i aktualni trener Athletic Bilbaa, Sampaoli je 56-godišnjak koji ove sezone ima sjajne rezultate sa Sevillom, dok je Unzie 49-godišnjak i aktualni Enriqueov pomoćnik.

El Mundo navodi kako će odabir novog trenera odlučiti o budućnosti Lionela Messija na Camp Nou budući slavni Argentinac nema namjeru potpisati produljenje dok ne sazna tko će voditi klub u budućnosti.

Messijev inače ugovor s Barcelonom istječe na ljesto 2018. godine...

Linker
20. travanj 2024 07:18