Reuters / Kim Kyung-Hoon Livepic / REUTERS
O TOME SE PIŠE

ŠPANJOLCI OTKRIVAJU NOVE DETALJE SUKOBA U SVLAČIONICI REALA Kraljevi su podijeljeni na tri frakcije, a kapetan želi iskoristiti onu s dvojicom Hrvata

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2017. 17:19

O tenzijama u svlačionici Real Madrida mediji su pisali već i ranije, a sada su u javnost isplivali novi detalji navodnog sukoba između kapetana Sergija Ramosa i Cristiana Ronalda.

Diario Gol tvrdi da odnos između Ramosa i Ronalda jednostavno više nije ni približno onakav kakav je nekad bio i da Realov kapetan svim silama želi osgurati položaj najutjecajnijeg igrača u svlačionici. Vijest su prenijeli brojni svjetski mediji.

Navodi se da je svlačionica podijeljena na nekoliko frakcija, onu Ronaldovu na čijoj su strani Marcelo, Casemiro, Keylor Navas, Karim Benzema i Rafael Varane, a do odlaska su bili i James Rodriguez, Pepe i Fabio Coentrao. Drugu, španjolsku frakciju navodno čine Lucas Vazquez, Nacho, Isco, Marco Asensio, Theo Hernández, Marcos Llorente, Dani Ceballos i Jesús Vallejo, dok posljednju i najmanju skupinu čine Luka Modrić, Gareth Bale, Toni Kroos i Mateo Kovačić.

MADRID, SPAIN - MAY 02:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid (2R) celebrates as he scores their first goal with team mates during the UEFA Champions League semi final first leg match between Real Madrid CF and Club Atletico de Madrid at Estadio Santiago Bernabeu on May 2, 2017 in Madrid, Spain.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)
Clive Rose/Getty Images

Španjolski dnevnik piše kako Ramos želi sebi osigurati prevlas u svlačionici time što će pridobiti skupinu u kojoj se nalaze i dvojica Hrvata.

Diario Gol ide tako daleko da navodi da je Ramos organizirao večeru na koju je pozvao Isca, Asensija i Modića, a na njoj je navodno pružio ruku podrške kapetanu hrvatske reprezentacije i njegovoj želji za ostankom u klubu ukoliko ovaj stane na njegovu stranu.

Modrić Luka
Miho Dobrasin / Hanza Media / Hanza Media

Koliko u svemu ima istine veliko je pitanje, ali činjenica je da je stanje u Realovoj svlačionici daleko od idealnog što i pokazuje čak osam bodova zaostatka za liderom Bracelonom nakon svega 13 odigranih kola.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
15. travanj 2024 03:10