REUTERS/Susana Vera
PIŠE MARCA

ŠPANJOLCI OTKRIVAJU ŠTO SE DOGODILO U SVLAČIONICI REALA NAKON ŠOKA PROTIV LEVANTEA 'Lopeteguija na klupi spašava samo jedna stvar'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. listopad 2018. 20:30

Julen Lopetegui nekako je uspio preživjeti 2:1 domaći poraz od Levantea u španjolskom prvenstvu, ali španjolski mediji uvjereni su da su mu dani na klupi 'Kraljeva' odbrojani.

"Zvižduci s tribina Santiago Bernabeua i dalje odzvanjaju u ušima Florentina Pereza, Julena Lopeteguija i Realovih igrača, a predsjednik se morao osobno spustiti u svlačionicu. Normalno je da se to dogodi i to zapravo radi svaki put. Ono što nije normalno je da predsjednik sjedne i porazgovara s vođama svlačionice i kasnije posebno s trenerom. A upravo to je ono što se dogodilo na Bernabeuu u subotu", piše Marca.

PRVI GOL LEVANTEA REALU POGLEDAJTE OVDJE

Zaista nije ni čudno. Real je izgubio četiri od zadnjih pet utakmica, a protiv Levantea postavljen je negativni rekord u klupskoj povijesti, budući gol nije postignut čak 481 minutu u nizu sve dok Marcelo napokon nije zatresao mrežu.

POVEĆANJE VODSTVA LEVANTEA NA 2:0 PROTIV REALA POGLEDAJTE OVDJE

"Perez i Lopetegui razgovarali su nekih 15 minuta. Bio je to sastanak na kojem je predsjednik tražio hitnu reakciju i na kojem je treneru jasno dao do znanja da neće više dugo trpjeti ovakvu situaciju. Lopetegui je napustio stadion snajući da je i dalje trener, ali da ga čeka jako nesigurna budućnost u klubu", dodaje Marca.

GOL MARCELA LEVANTEU POGLEDAJTE OVDJE

Madridski dnevnik dodaje da bi u Realu bili nerazboriti da su odlučili smijeniti trenera uoči El Clasica sljedećeg vikenda. 'Pobjeda protiv Viktorije Plzen u Ligi prvaka sredinom tjedna se očekuje, a samo pobjeda protiv Barcelone mogla bi donijeti spas za Lopeteguija i zaokret za Real', zaključuje se u tekstu.

Antonio Conte navodno je prvi kandidat za preuzimanje trenerske klupe, ali ne i jedini. Marca i As otkrivaju da mu konkuriraju i bivši igrači kluba, Santiago Solari i Guti.

Rezultati by SofaScore

Linker
20. travanj 2024 18:25