REUTERS/Albert Gea / REUTERS
OSVANULO NOVO IME

ŠPANJOLCI SE RASPISALI O NOVOM POTENCIJALNOM TRENERU REALA U Madridu upravo u njemu vide čovjeka koji može kontrolirati svlačionicu prepunu zvijezda!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 23:45

Julen Lopetegui nije pružio ono što je od njega očekivala uprava Real Madrida te je prije nekoliko dana dobio otkaz. Sada je na čelnicim 'kraljevskog kluba' da pronađu adekvatno riješenje za njegova nasljednika.

Posljednih dana kao jedan od kandidatata spominjao se i talijanski stručnjak Antonio Conte, ali izgleda kako se to ipak neće dogoditi.

U međuvremenu vođenje momčadi preuzeo je Santiago Solari, ali izgleda kako u njemu 'kraljevi' ne vide budućnost te je vrlo izgledno kako će se predsjednik Florentino Perez okrenuti nekom drugom.

Soccer Football - Spanish King's Cup - Deportivo Alaves vs Valencia - Quarter Final Second Leg - Estadio Mendizorroza, Vitoria-Gasteiz, Spain - January 24, 2018   Valencia coach Marcelino Garcia Toral           REUTERS/Vincent West
REUTERS/Vincent West / REUTERS

Pojedini španjolski mediji raspisali su se o tome kako Perez u svojem pronalasku neće van granica Španjolske, a novo ime koje je osvanulo je ono glavnog stratega Valencije Marcelina Garcije Torala. Nisu 'šišmiši' startali idealno u Primeri, a kako prenose Španjolci u Realu ga smatraju za vrlo karakternog trenera koji je u stanju kontrolirati cijelu svlačionicu.

Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti, ali činjenica je da se svakim danom na listi potencijalih kandidata pojavljuje sve više imena.

Linker
26. travanj 2024 14:02