REUTERS/Javier Barbancho
NOVO PREDVIĐANJE

ŠPANJOLSKI AS O MODRIĆEVOJ BUDUĆNOSTI U MADRIDU: 'Realov šef počinje sumnjati u osvajača Zlatne lopte. Donedavno nije bio na prodaju, ali...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. svibanj 2019. 13:54

'Realov šef Zidane počinje sumnjati u Modrića', piše u nedjelju ugledni španjolski dnevnik AS u članku koji otvara poznatu temu o budućnosti osvajača Zlatne lopte u Realu.

As piše kako je slavni francuski trener održao sastanak s igračima na kojima im je jasno dao do znanja koliko je nezadovoljan pokazanim na terenu. Razgovor nije polučio očekivane rezultate i nakon njega Real je izgubio od slabašnog Rayo Vallecana.

Nakon toga Zidane je kritizirao igrače i na presici, a As sada piše da mu se u posljednje vrijeme promijenio način razmišljanja o pojedinim igračima.

"Nekoliko odigranih utakmica ispod razine i 'Zizou' je počeo razmišljati o tome kome pokazati vrata. A jedan čovjek u kojeg je počeo sumnjati je Luka Modrić. Njegove igre otkako se Zidane vratio na klupu natjerale su šefa Reala da promisli o Hrvatovoj budućnosti. 46-godišnjak počinje sumnjati da je najbolja forma hrvatskog veznjaka iza njega i da ju neće uspjeti dohvatiti sljedeće sezone", piše španjolski dnevnik.

U nastavku se dodaje da u prilog Modrićevom potencijalnom odlasku govori i vjerojatni dolazak Christiana Eriksena koji igra na istoj poziciji kao i osvajač Zlatne lopte.

"Realova uprava čvrsto vjeruje u Modrićeve mogućnosti i želi da ostane, donedavno su ga u klubu označavali kao igrača koji nije na prodaju, a sada ne bi stajali na putu njegovog odlaska u slučaju ponude", dodaje se u tekstu.

Sam Modrić želi ostati u Realu, kako je naglašavao u nekoliko navrata. Prošlog ljeta imao je konkretne ponude milanskog Intera, a aktualni ugovor veže ga do ljeta 2020. godine. Inače, nedjeljnu Realovu 3:2 domaću pobjedu protiv Villarreala Modrić je u društvu Sergija Ramosa odgledao iz svečane lože.

Linker
19. travanj 2024 20:30