REUTERS/Albert Gea
SKUP PORAZ

ŠPANJOLSKI MEDIJI: LOPETEGUI JE BIVŠI! Real Madrid i Luka Modrić nakon teškog debakla ostaju bez trenera, slavna zamjena već putuje prema Madridu!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2018. 22:06

Julen Lopetegui od ponedjeljka je bivši trener madridskog Reala, javljaju svi španjolski mediji, a među njima i ugledni AS i Marca. Izvještavaju da će predsjednik Kraljevskoga kluba Florentino Perez, nakon teškog poraza Real Madrida na Nou Campu, uručiti otkaz španjolskom treneru, a na njegovo mjesto navodno je već izabran talijanski stručnjak Antonio Conte.

Upravni odbor madridskog Reala trebao bi se sastati u ponedjeljak poslijepodne i donijeti odluku o raskidu ugovora Julenu Lopeteguiju. Conte bi već sutra trebao postati novi trener, a ako se odmah ne postigne dogovor, u srijedu će u Kupu kralja momčad Reala voditi trener druge momčadi Santiago Solari.

SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE

Već prije dva tjedna talijanski list Corriere della Sera objavio je na naslovnici vijest o susretu čelnika Real Madrida s proslavljenim talijanskim strategom koji je donedavno bio na klupi Chelseaja. Iz madridskog Reala tu informaciju nitko nije demantirao. Nije bilo demantija ni kad su se čelnici 20. listopada drugi put sastali s Conteom.

Antonio Conte je bez ugovora od ovoga ljeta, nakon što je napustio londonski klub. S Chelseajem je osvojio Premiership i FA kup, a prošlu sezonu završili su na petome mjestu u zahtjevnoj engleskoj ligi. S Juventusom je osvojio tri 'scudetta' i postavio temelje za današnji jaki Juve, a u nekim se kombinacijama već spominjao i kad je Zidane napuštao Real.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 06:03