Francois Nel/Getty Images
NEĆE PROĆI BEZ POSLJEDICA

SRPSKOM NAPADAČU REALA PRIJETI ZATVOR Stigla krivična prijava zbog neodgovornog ponašanja Modrićevog suigrača koje je završilo na naslovnicama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2020. 15:59

Ah, taj nestašni Luka Jović. Kad su mu već iz madridskog Reala dopustili da ode kući i da se vrati u Beograd, napadač kraljevskog kluba to je shvatio kao kartu u jednom smjeru za lagodan život. Znamo i sami, lagodan je ovih dana postao ipak nešto teži, jer treba biti u kući. Koronavirus ne pita tko ste i odakle dolazite, te s kakvim namjerama negdje putujete. Uzme vas.

Nije to Jović baš najozbiljnije shvatio, šeretski se nasmijavši otišao je tako u ponedjeljak, po dolasku na beogradski aerodrom pravo pred svoju djevojku Sofiju Milošević. Imala je dotična gospođica rođendan, pa su ga i proslavili. Negdje vani, ključne su to riječi koje se kose s pojmovima samoizolacije i karantene. Za ljude koji dolaze iz Španjolske, jednog od žarišta koronavirusa, pojmovi su to koji se moraju znati.

Viđen je Jović u Beogradu, a s time je upoznata i policija. Od danas i prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu koje je toj istoj policiji naložilo da kontra Jovića podnese kaznenu prijavu zbog nepoštivanja mjera po dolasku iz Madrida.

Srpski portal Blic piše da Jovića nije bilo na adresi na kojoj je prijavio da će boraviti u tijeku izolacije, kao i da će sljedeći put kada se to dogodi, biti priveden. Uz pojam priveden, ovdje slobodno može ići i uhićen te pritvoren.

Ali, kako to ide u nastavku popularne reklame, to nije sve.

Sve i da Jović više i ne mrdne iz kuće, nakon što mu prođe 14 dana samoizolacije, opet će morati na saslušanje u spomenuto tužiteljstvo. Naravno, mora se riješavati podnesena kaznena prijava. Ako ga policija pak još jednom ulovi u "bijegu", morat će ili platiti 150 tisuća dinara (oko 9 tisuća kuna), ili na tri godine u zatvor.

Linker
26. travanj 2024 15:45