MADRID, SPAIN - MAY 20: A general view of the Santiago Bernabeu stadium where the UEFA Champions League final match between FC Bayern Muenchen and Inter Milan will be played, on May 20, 2010 in Madrid, Spain. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)
Jasper Juinen Getty Images

SVE ZA ZAUSTAVLJANJE BOLESTI

STADION NA KOJEM IGRAJU NAJVEĆE SVJETSKE NOGOMETNE ZVIJEZDE POSTAJE OGROMNO SKLADIŠTE MEDICINSKE OPREME 'Ovo je veliki čin u borbi s koronavirusom'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 26.03.2020. u 15:05

 • Jedno od najznačajnijih sportskih borilišta u Europi pretvorit će se u skladište medicinske opreme. Rečenica je to koja zvuči prilično tužno, nezamisliva za izgovoriti ili napisati prije samo nekoliko tjedana. Međutim, nogometni klub Real iz Madrida svoj je Santiago Bernabeu dao španjolskom zdravstvu na korištenje za vrijeme pandemije koronavirusa.

  Lokalne zdravstvene vlasti ondje će moći skladištiti sve ono što im je potrebno kako bi se čim brže i efikasnije zaustavilo širenje opake bolesti. To je samo nastavak onoga što su iz kluba poduzeli, nakon što su donirali veliku količinu novca španjolskom zdravstvenom sustavu.

  - Hvala Realu na ovom vrlo velikom činu i sjajnom prilogu s kojim ćemo se suočiti protiv koronavirusa. To će nam pomoći da spašavamo živote - napisao je na Twitteru Isabel Diaz Ayuso, predsjednik pokrajine Madrid.

   

  Iz drugih medija