Denis Doyle/Getty Images
SLUŽBENO

STIGAO JE KRAJ SVIM NAGAĐANJIMA, REAL MADRID POTVRDIO IME NOVOG TRENERA Na klupi ostaje stručnjak koji bilježi najbolji start u povijesti kluba

Piše: HinaObjavljeno: 12. studeni 2018. 18:22

Santiago Solari i službeno je novi trener Real Madrida, pa uz njegovo ime više ne stoji 'privremeni trener', piše Marca.

Nakon smjene Julena Lopeteguija Solari je imenovan privremenim trenerom, a nakon četiri pobjede u četiri službene utakmice u klubu su mu odlučili i dalje dati povjerenje.

Iz Real Madrida poslali su priopćenje Španjolskom nogometnom savezu da je Solariju produljena suradnja (pravio u španjolskoj La ligi ne dozvoljava privremenom treneru da ostane dulje od dva tjedna).

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE CELTA - REAL

Solari je od preuzimanja Reala upisao pobjede protiv Melile, Valladolida, Viktorije Plzen i Celte Vigo, a četiri pobjede u prve četiri službene utakmice (uz gol-razliku 15-2) najbolji su start za nekog trenera Reala u 116 godina.

"Solari ima trenersku licencu potrebnu za vođenje Real Madrida, klub ju je poslao Španjolskom nogometnom savezu uoči njegove prve utakmice“, rekao je Hini dužnosnik Real Madrida zamolivši da ostane neimenovan.

"Solari ima potrebnu licencu te u ovakvom statusu nastavlja biti trener Real Madrida“, rekao je dužnosnik odbivši precizirati do kada bi mogao ostati na klupi. Od njegovog imenovanja prošla su dva tjedna pa se očekivalo da će ga europski prvak u ponedjeljak imenovati za stalnog trenera ili izabrati novog.

Podsjećamo, nakon smjene Lopeteguija najčešće su se u kontekstu preuzimanja klupe Reala spominjali Mauricio Pochettino i Antonio Conte, ali sada se čini posve izglednim da će Solari ostati najmanje do ljeta sljedeće godine.

Linker
19. travanj 2024 10:02