screenshot
KRIVA PROCJENA

ŠTO JE TO RADIO KAPETAN REAL MADRIDA DOK SU 'KRALJEVI' PRIMALI POGODAK? Ovakve se stvari jednom od najboljih braniča svijeta ne događaju tako često

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2019. 10:46

Barcelona i Real u srijedu su u prvoj utakmici Kupa kralja odigrali 1:1 na Nou Campu, a odluka o finalistsu past će u uzvratu na Bernabeu. Brzi gol Reala bitno je odredio tijek igre, Barcelona je morala napasti koliko je god mogla, a gosti su iz nekoliko hitrih akcija na poluvremenu mogli voditi s više od jednog gola prednosti.

Izjednačenje se dogodilo u 57. minuti. Jordi Alba je pobjegao po lijevoj strani, Navas je istrčao, omeo ga, možda i nedozboljeno srušio, Suarez je natrčao i pogodio vratnicu, a odbijenu loptu Malcom je izvrsno ljevicom plasirao kraj nekoliko igrača Reala pred vratima u mrežu.

Najviše od svih začudila je reakcija kapetana Reala Sergija Ramosa. Izgledalo je kako je spomenuti bez većih problema mogao glavom ili tijelom izbaciti loptu u korner, ali on je podigao ruke i 'pustio' loptu da uđe u nebranjenu mrežu. Izgleda kako kapetan Los Blancosa nije bio svjestan svojeg položaja i da je računao kako lopta odlazi u gol-aut.

screenshot

Linker
26. travanj 2024 21:27