Modrić, Ramos, Marcelo
 REUTERS/Javier Barbancho / REUTERS
PA ŠTO NIJE NAJBOLJI U MADRIDU?

SUIGRAČ LUKE MODRIĆA I VELIKI RONALDOV PRIJATELJ OTKRIO KOLIKO REALU NEDOSTAJE PORTUGALAC 'Teško je kada iz kluba ode najbolji nogometaš svijeta'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2018. 15:54

Otkako je Cristiano Ronaldo prošlog ljeta napustio redove Reala, klub iz Madrida ima problema s igrom kako u domaćem prvenstvu tako i u Europi. S tom činjenicom se slaže i njegov prijatelj, Brazilac Marcelo koji je u razgovoru za 'Club del Deportista' otkrio da se odlazak Portugalca i te kako osjeti.

- Osvojiti Ligu prvaka četiri puta u posljednjih pet godina možda meni izgleda kao nešto normalno, ali nije. Malo je velikih klubova koji su natjecanje osvojili dvaput, jednom ili niti jednom. Zaboravili smo kako je teško podići naslov prvaka u tom natjecanju. Kroz godine smo izgradili jaku momčad i to što smo tako dugo zajedno je vjerojatno i ključ našeg uspjeha.

Soccer Football - The Best FIFA Football Awards - Royal Festival Hall, London, Britain - September 24, 2018   Luka Modric and Marcelo after the awards   Action Images via Reuters/John Sibley
Reuters/John Sibley / REUTERS

Kada je Ronaldo u pitanju, Marcelo je kazao:

- On je moj bivši suigrač i veliki prijatelj. Jasno je ako izgubite najboljeg nogometaša na svijetu da će se to osjetiti. Bilo koja momčad na ovom svijetu bi ga voljela imati u svojim redovima, ali mi smo Real i mi ćemo uvijek imati najbolje igrača na svim pozicijama. Igrači dolaze i odlaze, a mi se moramo potruditi da budemo još bolji u budućnosti.

Slabija forma u posljednje vrijeme?

- Glupo je već sada donositi zaključke. Veljača je mjesec kada se već neke stvari jasno mogu vidjeti. Mi smo živi na svim frontovima, a još nas čeka i Svjetko klupsko prvenstvo koje moramo osvojiti.

Linker
25. travanj 2024 15:50