Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PIŠE MARCA

SUKOB U SVLAČIONICI REAL MADRIDA Španjolci otkrivaju: Ronaldo i Ramos su javno 'zaratili', tenzije su jako visoke

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2017. 14:35

Postoje tenzije između dvojice ponajboljih igrača Real Madrida - Cristiana Ronalda i kapetana Sergija Ramosa.

Tekst o sukobu dvojice ponajboljih realovaca donosi renomirana Marca. Kako je sve započelo? Marca navodi da je sve krenulo Ronaldovom procjenom i izjavom za medije u kojoj je detektirao razloge Realovog slabijeg starta u sezonu (osam bodova zaostatka za Barcelonom u Primeri nakon 11 kola).

Nakon poraza od Tottenhama (1:3) ranije ovog mjeseca Ronaldo je pad u formi pripisao odlascima igrača poput Jamesa Rodrigueza, Pepea i Alvara Morate. Zanimljivo je kako je spomenuti trio bio Ronaldov saveznik u svlačionici i navodno mu je 'držao štangu'.

S druge strane, Ramos je u bliskim odnosima s kapetanom Vatrenih Lukom Modrićem, ali i mladim zvijezdama poput Nacha, Marca Asensija i Danija Ceballosa. On se pak nije složio s Ronaldovom ocjenom i istaknuo je osvajanje Španjolskog i Europskog superkupa, te afirmaciju mlađih igrača kao pozitivne stvari sezone.

Madridski dnevnik piše kako se Ronaldove izjave i aluzija da je afrirmacija mladih igrača odgovorna za Realov pad nije svidjela Ramosu i da je 'utrljala sol na ranu'.

Najnoviji komentar o Ronaldu Ramos je dao nakon remija Španjolske i Rusije (3:3) u prijateljskoj utakmici. Bio je vezan za Portugalčevu budućnost u klubu, kao posljedica medijskih napisa o mogućem dolasku Neymara iz PSG-a.

"Cristiano odlazi? Pitajte njega, pojma nemam o tome", rekao je Ramos, a znakovit je komentar dao i na upit o mogućem dolasku Neymara.

"Vrata su otvorena".

Linker
25. travanj 2024 07:50