REUTERS
HTI CIJELE SEZONE

SVE JE JASNIJE - ONI ĆE SLJEDEĆE SEZONE IGRATI U LIGI PRVAKA Hit-momčad španjolskog prvenstva novom pobjedom najavila iznenađenje sezone

Piše: HinaObjavljeno: 05. svibanj 2019. 16:19

Nogometaši Getafea napravili su još jedan korak prema plasmanu u Ligu prvaka sljedeće sezone pobijedivši pred svojim navijačima Gironu sa 2-0 (1-0) u prvoj utakmici nedjeljnog programa 36. kola španjolskog prvenstva.

Vodstvo Getafeu donio je Molina u 16. minuti, a konačnih 2-0 postavio je Angel nakon odlično izvedenog kontranapada. Girona je posljednjih 25 minuta odigrala s igračem manje, nakon što je zbog prigovora isključen Borja Garcia.

Getafe je 15 prvenstvenom pobjedom stigao do 58 bodova i učvrstio se na četvrtom mjestu s tri boda prednosti pred Sevillom koja je peta. Šesta Valencia ima šest bodova manje, ali i utakmicu manje. Do kraja prvenstva Getafe očekuje gostovanje kod Barcelone koja je već osigurala naslov i sraz na domaćem terenu s Villarrealom u zadnjem kolu.

Gironu čeka grčevita borba za opstanak, jer se nalazi na 17. mjestu sa 37 bodova, dva više od Valladolida koji je na 18. poziciji i ima utakmicu manje.

Linker
20. travanj 2024 09:05