Soccer Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - San Siro Stadium, Milan, Italy - 28/5/16
Sergio Ramos celebrates with Luka Modric after scoring the first goal for Real Madrid
Reuters / Stefan Wermuth
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. - RTX2EMSV
Reuters / Stefan Wermuth Livepic

Modrić i Ramos

PIŠE MARCA

TAJNA NEVJEROJATNOG ODNOSA LUKE MODRIĆA I SLAVNOG KAPETANA REALA Nije sve počelo bajno, Luka je šefu u startu sasuo u lice sve što nisu htjeli drugi!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.12.2016. u 23:05

 • Dva dana nakon velikog 'El Clasica' na Camp Nou (1:1) madridska Marca donosi zanimljiv tekst o dvojcu Luka Modrić-Sergio Ramos.

  "Autsajderu koji promatra Real Madrid se odnos koji su razvili Sergio Ramos i Luka Modrić možda može činiti malo čudnim, ali to je prijateljstvo koje opstaje. U stvari oni su više od prijatelja, neki bi rekli da čak imaju i bratski odnos. Izlaze zajedno s obiteljima, provode zajedno blagdane. Tijekom beskrajnog niza treninga par djeluje nerazdvojno. Njih možete posljednje vidjeti na Valdebebasu, čak i kad više nema nikoga, bilo u kantini, bilo na stolovima za masažu, u teretani, svlačionici ili sauni. I razgovaraju o svemu", piše Marca.

  Upravo je veza Modrić-Ramos donijela Realu bod u 90. minuti na gostovanju kod Barcelone u subotu. Modrić je ubacio iz slobodnjaka, a Ramos je glavom pronašao put do mreže. Bila je to zapravo repriza poteza koji je spasio Real u finalu Lige prvaka u Lisabonu protiv Atletica, a razlikom da je tada Modrić ubacio iz kornera.

   

  Tada je u trećoj minuti sudačke Modrić asistirao Ramosu za izjednačenje 1:1, nakon čega je Real slavio u produžecima 4:1 i osvojio naslov.

  A Marca podsjeća da odnos između Modrića i Ramosa nije dobro započeo. U prvi mjesecima po dolasku u Madrid Modriću se nije svidio Ramosov stav u utakmicama i to mu je rekao u lice.

  "Bila je to jedna od najboljih odluka koju je donio jer ako nešto kapetan cijeni to su suigrači koji stvari rješavaju izravno, lice u lice. Brzo su raščistili situaciju i bez da su to shvatili zapečatili prijateljstvo koje je raslo do Lisabona - koji ih je povezao do kraja života", zaključuje se u tekstu.

   

   

  Iz drugih medija