Denis Doyle/Getty Images
U SVOM FILMU

'TKO JE TAJ, GRADONAČELNIK LONDONA?' Gareth Bale: 'Ne pratim vijesti, ne čitam gluposti, ne znam 99 posto toga o Brexitu, ne želim biti Beckham...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2019. 00:02

Spominje se često u kontekstu nečeg što nema veze s nogometom, čak i češće od onih standardno nogometnih tema. Jer, Gareth Bale nekako sve više razmišlja o golfu, a manje o nogometu. Barem tako izgleda, jer kada ga pitaju - ne zna koja je funkcija britanskog premijera Borisa Johnsona.

- Mislio sam da je gradonačelnik Londona. Ne pratim vijesti, osim nogometa zanima me samo golf - rekao je velški nogometni reprezentativac i jedan od najplaćenijih igrača madridskog Reala u razgovoru za Telegraph.

I ovoga je ljeta Bale bio "na korak" od odlaska sa Santiago Bernabeua. Pričalo se o tome kako se ne snalazi dobro u kolektivu pod vodstvom Zinedinea Zidanea, kako su za njega zainteresirani Kinezi, pa i Amerikanci gdje bi uz nogomet mogao uživati i u golfu kojeg je igrao kroz veći dio ljeta.

Ni u zadnje vrijeme ne ide mu baš najbolje. Španjolski mediji pišu kako je Bale u ponedjeljak odletio u London kako bi razriješio neke privatne probleme. Tako ga gotovo sigurno neće biti u momčadi kraljevskog kluba za prvenstvenu utakmicu u srijedu protiv Leganesa. Dovoljno da se opet pokrenu priče o odlasku, ovoga puta na zimu.

- Osjećam se vrlo sretno u Madridu, kao i moja obitelj. Način života, hrana, vrijeme, kultura, sve nam se sviđa i bilo bi teško otići. Ne, neću pokrenuti svoj modni brend nalik na Davida Beckhama. Kada se umirovim, živjet ću nekim mirnijim životom. Na golf-stazi? Zašto ne. To je nešto što me zanima - dodaje Velšanin.

Linker
20. travanj 2024 09:28