Football Soccer - Real Madrid v Villarreal - Spanish Liga Santander - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 21/09/16. Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the match. REUTERS/Sergio Perez - RTSOU8I
REUTERS/Sergio Perez

Cristiano Ronaldo

ZA ANALE

TO IM SE NIKAD PRIJE NIJE DOGODILO Najveće zvijezde španjolskog nogometnog prvenstva ispisale su povijest

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.09.2016. u 08:08

 • Sinoć su u 5. kolu španjolskog nogometnog prvenstva svoje utakmice odigrali Real Madrid i Barcelona. I jedini i drugi nisu pobijedili, odigravši 1:1, Real protiv Villarreala, a Barcelona protiv Atletico Madrida.

   

  Zanimljivo, španjolski kroničari izvukli su podatak da je to prvi put u povijesti Primere da gol nije postigao nijedan od šestorice slavnih nogometaša Reala i i Barcelone, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Karim Benzema, Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar u utakmici u kojoj su započeli od prve minute u utakmicama koje su igrane na isti dan.

  Dakle, bez ispaljenog metka ostala su dva najubojitija napadača trokuta na svijetu, popularni BBC i MSN.

  Sinoćnja je utakmica bila 29. po redu kad su na isti dan utakmice započeli Bale, Benzema i Cristiano Ronaldo, odnosno Messi, Suarez i Neymar i po prvi put otkako je urugvajac Suarez preselio na Camp Nou iz Liverpoola 2014. godine netko od njih nije zabio.

   

  Real je također propustio ispisati povijest i postati prva španjolska momčad koja je slavila u 17 uzastopnih prvenstvenih utakmica (računajući kraj prošle sezone).