Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
REMI NA WANDA METROPOLITANU

TREBALA JE TO BITI JOŠ JEDNA ATLETICOVSKA UTAKMICA, VEZNJAK GOSTIJU TAKO NIJE HTIO Golčina Pareja poravnala stvari, bodu Madriđana vesele se velikani

Piše: HinaObjavljeno: 19. listopad 2019. 20:30

U drugoj utakmici subotnjeg programa 9. kola španjolskog nogometnog prvenstva Atletico Madrid i Valencia odigrali su 1-1 (1-0) na Wanda Metropolitano stadionu.

Domaća momčad bila je bolja u prvom poluvremenu i do vodstva stigla u 36. minuti kad je Diego Costa realizirao kazneni udarac. U drugom poluvremenu gosti iz Valencije su zaigrali puno bolje i okrunili svoju nadmoć pogotkom Danija Pareja u 82. minuti iz slobodnog udarca sa 25 metara.

Valencia je utakmicu završila s desetoricom igrača, jer je u prvoj minuti sučevog dodatka isključen Korejac Kangin Lee zbog neopreznog starta.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Barcelona je slavila sa 3-0 na gostovanju kod Eibara, a golove su postigli Antoine Griezmann (13), Lionel Messi (58) i Luis Suarez (66). Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je od 79. minute, kad je zamijenio Nizozemca Frenkieja de Jonga.

Barcelona je privremeno vodeća sa 19 bodova, jednim više i utakmicom više od Real Madrida. Trećeplasirana Granada ima 17 bodova, a četvrti je Atletico Madrid sa 16. Valencia je na šesto mjestu sa 13 bodova.

Linker
23. travanj 2024 12:23