Reuters / Stefano Rellandini
REUTERS

PRAVI PRISTUP

TRENER BARÇE NADMUDRIO VELIKOG ZIDANE PA DOKTORSKI OBJASNIO REALOV DEBAKL Neka ovo bude lekcija svima! I zapamtite: to sve skupa može značiti - ništa!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 23.12.2017. u 22:06

 • Ernesto Valverde je visoku pobjedu Barcelone u madridskom El clasicu u Madridu nazvao 'lekcijom za sve'.

  Trener Barcelone uspio je u 17. kolu Primere nadmudriti Zinedinea Zidanea, uz svesrdnu pomoć Relovih neraspoloženih napadača, i s 3:0 na Santiago Bernebaeuu odjedriti do ogromnih 14 bodova prednosti u prvenstvu. Real, doduše, ima i utakmicu manje od Barcelone.

  "Neka ovo svima bude lekcija! Real je igrao vrlo dobro protiv nas u nekim drugim utakmicama, a sada smo im uzvratili na isti način. To je nogomet, pun preokreta i zamki", filozofski je poručio Valverde pa dodao.

  SAŽETAK UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

  "Ne mislim da smo nakon ovoga već osvojili naslov prvaka, upravo suprotno. Nismo još niti na pola sezone, a protiv Reala igramo još dvije utakmice. Dakle, dug je put pred nama. Sad smo na vrhu, imamo veliku prednost i moramo biti strpljivi. To sve skupa može značiti - ništa. Ništa još nije odlučeno, pred nama je zima, pa proljeće...", rekao je Valverde pa kratko prokomentirao utakmicu.

   

  "U prvom poluvremenu smo imali dosta problema, napravili su nam visoki presing, i prisilili nas da budemo strpljivi, iako je to značilo da nemamo loptu. U drugom poluvremenu smo preuzeli kontrolu igre, uzeli smo im loptu, i zato smo stvarali šanse, zato smo dobili penal, i zato su oni ostali s igračem manje"; objasnio je ključ pobjede trener Barcelone.

   

  Iz drugih medija