REUTERS/Vincent West
ZANIMLJIVA REAKCIJA

TRENER VELIKOG BARCELONINOG RIVALA O 'SLUČAJU RAKITIĆ' U REDOVIMA KATALONSKOG SASTAVA 'Ivan im ne igra, ali to me ne iznenađuje...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2019. 16:32

Diego Simeone, trener Atletico Madrida, dotaknuo se Antoinea Griezmanna i našeg Ivana Rakitića u šou El Larguero emitiranom na postaji Cadena Ser.

Francuski napadač Griezmann ovog je ljeta prešao iz Atletico Madrida u Barcelonu, ali u novom klub u još nije uhvatio formu kakvu je pokazivao u redovima madridskog kluba.

"Vidio sam ga prije nekoliko dana i zaista je sretan. Došao je tamo gdje je želio biti. On je talentirani igrač i ponizna osoba i znat će se prilagodti momčadi na pravi način. On je momak koji puno ne govori, ali je zato puno uključen u rad. Uopće ne sumnjam da će se dobro snaći", rekao je Simeone.

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 28: Atletico Madrid Head coach, Diego Simeone gives his players instructions from the sidelines during the Liga match between Club Atletico de Madrid and Real Madrid CF at Wanda Metropolitano on September 28, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Getty Images)
Getty Images

U Barceloni za razliku od Atletica igra na lijevom krilu, a ne u vrhu napada. Upitan može li Griezmann dobro funkcionirati u istoj momčadi s Lionelom Messijem, s kojim navodno nije na istoj valnoj duljini, Simeone se ogradio.

"To je problem za Valverdea, ja imam svojih problema."

Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Villarreal - Camp Nou, Barcelona, Spain - September 24, 2019  Barcelona's Antoine Griezmann celebrates scoring their first goal   REUTERS/Albert Gea
REUTERS

Komentirao je Simeone i Barcelonin ovosezonski sastav.

"Barcelona ove sezone ima kompletniji sastav. Imaju četiri izvanredna veznjaka, Busquetsa, Arthura, De Jonga, Rakitića. Rakitić im tako izjavi da ne želi dugo ostati na plaži. Rakitić im ne igra. Ali to me ne iznenađuje jer je nogomet jako dinamičan i mi kao treneri uvijek tragamo za najboljom momčadi", zaključio je argentinski trener.

Linker
25. travanj 2024 07:15