Football Soccer - Barcelona v Leganes - Spanish La Liga Santander - Camp Nou stadium, Barcelona, Spain - 19/02/17 - Barcelona's Lionel Messi celebrates with teammates after scoring against Leganes. REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea / REUTERS

OPASNO SU 'ZAGRIZLI'

TROBOJ ZA VELIKO POJAČANJE Barcelona sprema veliki transfer iz Premiershipa, ali u borbu za Engleza su se uključili Guardiola i Mourinho

AUTOR:
    • Sportske novosti

  • OBJAVLJENO:
  • 24.02.2017. u 18:38

  • Barcelonin pad koji je kulminirao porazom kod PSG-a 4:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka samo je naglasio kako su katalonskom divu potrebne promjene u igračkom kadru. Kao najveći problem označeno je mjesto desnog beka, a španjolski mediji pišu kako je izbor pao na igrača Tottenhama, Kylea Walkera.

    Ovaj 26-godišnji engleski reprezentativac već je nekoliko sezona ponajbolji na svijetu kada je riječ o toj poziciji u momčadi, a engleski mediji navode kako bi u slučaju da Tottenham ne osvoji mjesto koje vodi u Ligu prvaka, Walker definitivno napustio White Hart Lane.

    Međutim, dodatni problem Barcelone je budžet, točnije financijski fair-play koji će joj braniti da za Walkera da veliki iznos kakav planiraju izdvojiti oba manchesterska kluba. Za Walkera su 'zagrizli' i City i United, a Pep Guardiola i Jose Mourinho već su odavno 'bacili oko' na desni, ali i lijevi bok 'spursa' pa bi tako u Manchester mogao preseliti i Danny Rose.