GABRIEL BOUYS / AFP
SVAŠTA JE PRIČAO

U BARCELONI VLADA DUBINSKA KRIZA, NOVI INCIDENT ISPLIVAO JE NA POVRŠINU! U El Clasicu se samo derao na igrače, svlačionica mu je okrenula leđa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2020. 14:10

Da stanje u redovima nogometnog kluba iz glavnog katalonskog grada u najmanju ruku nije dobro, već se zna. Ozljede nekih od najvažnijih igrača poput Suareza i Dembelea, kriza upravljanja, trenerska promjena... Sve to nagriza trenutno drugoplasiranu momčad španjolske Primere. Uz sve to, Barcelona je dobila novog čovjeka koji zabavlja široke narodne mase.

Radi se o Ederu Sarabiji, jednom od pomoćnika Quiquea Setiena na njihovoj klupi. Kamere španjolske televizije snimale su ga u drugom poluvremenu netom odigranog El Clasica na Santiago Bernabeuu. Čuo se već u prvom, kako podignut uz Setiena objašnjava nešto svojim igračima. Kada su se mikrofoni s namjerom postavili nešto bliže njemu, sve se moglo vrlo lako prevesti...

Sarabia se tako derao na mnoge, posebice na Antoinea Griezmanna koji je promašio jednu izglednu priliku. Bilo je psovki s njegove strane, šaljivih usporedbi, ali i još koječega što baš i nije za objavu. Navodno, te njegove opservacije ne sviđaju se mnogim igračima u klubu pa mu je svlačionica na neki način okrenula leđa. Navodo se zbog njegovog ponašanja treneru Setienu požalio i sam Messi. Ta informacija svakako nije dobra za rast kemije u klubu koje nema već neko vrijeme.

MADRID, SPAIN - MARCH 01: Head coach assistant Eder Sarabia of FC Barcelona gives instructions to his players during the Liga match between Real Madrid CF and FC Barcelona at Estadio Santiago Bernabeu on March 01, 2020 in Madrid, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos Getty Images

Kako se moglo iščitati za vrijeme utakmice, Sarabia je imao zadatak namještati obranu Barcelone, odnosno sužavati prostor za Karima Benzemu. Stalno je urgirao da ga se pazi, da ne smije umaknuti pažnji stopera. Očito dugogodišnji suradnik Setiena koji je s njime radio u Las Palmasu i Betisu nije do kraja odradio posao, s obzirom na to da je njegova momčad poražena s 2:0.

Linker
25. travanj 2024 06:41