REUTERS/Vincent West
REAKCIJE NAKON PORAZA

VALVERDE NAKON RAZOČARANJA 'Moramo naučiti igrati bez Messija. Griezmann? Očekujm više' KAPETAN BARCELONE 'Athletic nas je stavio na naše mjesto'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2019. 10:50

Bez ozlijeđenog Messija Barcelona je u petak na startu nove sezone španjolskog prvenstva gostovala kod Athletica u Bilbaou, te je izgubila sa 0-1. Strijelac pobjedničkog gola bio je 38-godišnji Aritz Aduriz u 89. minuti, i to nakon što je ušao u igru samo minutu ranije.

Nakon susreta oglasio se Gerard Pique koji je ponio kapetansku traku Katalonaca u tom susretu.

"San Mames je uvijek teško gostovanje. Ovo danas nismo bili mi i rezultat nas je stavio na pravo mjesto. Bolje da nam se to dogodilo sada nego kasnije", rekao je Pique.

"Iza nas je predsezona, dobili smo neke nove igrače i neke stvari nisu još najbolje sjele. Ali imali smo prilika. U drugom smo poluvremenu bili bolji, ali ponekad su detalji ti koji vas ubiju", dodao je Pique koji je optimističan uoči nastavka sezone.

"Bit ćemo dobri ubuduće", zaključio je Barcin stoper.

Oglasio se i Barcelonin trener Ernesto Valverde.

"Moramo se naučititi nositi sa situacijom kada nema Messija, ali ne samo to. Moramo dominaciju u posjedu lopte transformirati u prilike. To je ono što se računa i što je najvažnije", rekao je Valverde.

O ozljedi Luisa Suareza koji je izašao krajem prvog poluvremena.

"Luis je osjetio problem s listom i njegova ozljeda nas je unazadila jer smo u drugom dijelu dosta bili u kaznenom prostoru Athletica i nedostajalo nam je strijelaca".

O Antoineu Griezmannu kojeg je Barcelona ljestos dovela iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura odštete.

"Očekujemo puno od svih naših igrača, pa tako i njega. Mora se više uključiti u utakmicu."

Linker
24. travanj 2024 06:50