Gonzalo Arroyo Moreno Getty Images
SVE JE NA NJEMU

VATRENI POVRATNIK DOBIVA NOVU, VELIKU PRILIKU! Svi konkurenti su ozlijeđeni, smiješi mu se i prvih 11 u utakmici godine s prvakom Europe

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 06. veljača 2020. 14:52

Šime Vrsaljko, koji se prije jedanaest dana vratio na travnjak poslije godine dana izbivanja, dobit će novu priliku u Atletico Madridu jer su se ozlijedila oba desna beka koja su ispred njega u planovima trenera Diega Simeonea.

Engleski reprezentativac Kieran Trippier morao se podvrći operacijskom zahvatu prepone pa će pauzirati nekoliko tjedana, izvijestio je Atlético. Trippier je propustio posljednje četiri utakmice a nakon što se priključio suigračima na treningu osjetio je smetnje koje nisu mogle biti odstranjene klasičnim načinom liječenja. U klubu se nadaju Trippierovom povratku za pet tjedana za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka s vodećom momčadi engleskog prvenstva Liverpoolom.

Njegova zamjena, kolumbijski reprezentativac Santiago Arias, bio se ozlijedio tijekom kup utakmice prije dva tjedna, a u utorak je počeo vježbati s loptom. Njegov povratak u klubu očekuju za deset dana, 15. veljače kada će Atlético u prvenstvu gostovati kod Valencije.

Vrsaljko, koji zbog ozljede koljena nije igrao godinu dana, dobit će tako priliku nametnuti se Simeoneu. Nije izgledno da će Atlético na kraju sezone na ljeto zadržati svu trojicu desnih bekova.

Hrvatski nogometaš vratio se na travnjak 26. siječnja kada je odigrao 88. minuta u remiju 0:0 s predzadnjim Leganésom, a onda je prošlu subotu odigrao i 90. minuta u porazu od 1:0 kod vodeće momčadi prvenstva Real Madrida.

Vrsaljko bi u subotu trebao istrčati na stadionu Wanda Metropolitano u udarnoj postavi crveno-bijelih protiv Granade kao jedini desni bek dostupan Simeoneu.

Linker
23. travanj 2024 11:16