Mike Hewitt/Getty Images
PRIMERA

VIDEO: BARCELONA S RAKITIĆEM HARA I DALJE HARA ŠPANJOLSKOM Atletico upisao prvu pobjedu, Nikola Kalinić cijelu utakmicu proveo na klupi

Piše: HinaObjavljeno: 26. kolovoz 2018. 02:09

Nakon pobjedničkog otvaranja Primere protiv Alavesa prošlog vikenda, Barcelona je upisala novu pobjedu i nastavila dobre navike iz prošle sezone. Španjolski nogometni prvak je u susretu 2. kola kao gost svladao Valladolid sa 1:0 i nakon dvije utakmice u prvenstvu i dalje je bez primljenog gola.

Pogodaka u prvom poluvremenu nije bilo, a strijelac jedinog pogotka na utakmici bio je Dembele u 57. minuti.

Ivan Rakitić odigrao je čitavu utakmicu za Barcelonu koja ima maksimalnih šest bodova, dok je Duje Čop igrao za Valladolid, koji je ostao na jednom bodu, od 70. minute.

POGODAK DEMBELEA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Nogometaši Atletico Madrida u subotu su stigli do prve pobjede u novoj sezoni španjolskog prvenstva, a do tri boda su na svom stadionu Wanda Metropolitano stigli svladavši Rayo Vallecano s minimalnih 1-0 (0-0).

POBJEDU ATLETICA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Strijelac pogotka vrijednog pobjede bio je francuski reprezentativac Antoine Griezmann u 63. minuti, na asistenciju Crnogorca Stefana Savića.

Hrvatski napadač Nikola Kalinić ostao je na klupi za pričuvne igrače Atletica.

U prvoj utakmici subotnjeg programa Alaves i Betis su odigrali bez pogodaka 0-0.

Nakon nepotpunog drugog kola na vrhu ljestvice su Real Sociedad i Atletico Madrid sa po četiri boda. Skupinu od sedam klubova koji imaju po tri boda predvode Sevilla i Barcelona. Zasada su bez ijednog boda tri momčadi, Villarreal, Eibar i Rayo Vallecano.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 05:52