screenshot
NIJE MU JASNO

VIDEO: BARCELONINA ZVIJEZDA OGORČENA ZBOG TEŠKOG SUDAČKOG PREVIDA 'To je nemoguće previdjeti, lopta je prešla gol-crtu za puni metar!'

Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 30. siječanj 2017. 15:11

'To je nemoguće previdjeti, lopta je prešla gol-crtu za puni metar!', ogorčeni Luis Suarez optužio je suce utakmice Betis - Barcelona (1-1) da su njegovu momčad orobili za dva boda.

U nedjeljnoj matineji na stadionu Benito Villamarin glavni sudac Hernandez Hernandez zaista je dao štofa za ovakvu ocjenu kada je u 76. minuti zažmirio na regularan gol Jordija Albe. Branič gostiju povratnu loptu smjestio je debelo iza crte vratara Adana, gdje je izniknuo domaći stoper i izbacio je u polje. Sudac je pogledao nijemog pomoćnika i odmahnuo rukom - igraj dalje!

Slučaj teže sudačke miopije utjecao je na rezultat meča, ali Suarez i društvo griješe ako na njemu namjeravaju graditi alibi za ispuštene bodove. Na vrućem terenu Barcelona je rijetko stizala do standarda na koje je naučila navijače, Luis Enrique je još jednom eksperimentirao sa sastavom i nije pronašao pravu kemiju. Barca se našla u minusu u 75. minuti kada je Ter Stegen nakon kornera mlako reagirao u petercu, a robusni Alegria odbijenu loptu zakucao pod gredu.


Jordi Alba Shocking Disallowed GOAL

Barcelona je izjednačila u 90. minuti kada je Messi suptilno podvalio loptu u koridor natrčalom Suarezu, a ovaj s desetak metara rutinski matirao vratara. U pet minuta nadoknade Barcelona ipak nije mogla nadoknaditi ono što je propustila u prethodnih sat i pol.

Previše indisponiranih pojedinaca predvođenih “el crackom” Neymarom, koji se još jednom gušio u cirkuskim minijaturama, ali i našim Rakitićem, Digneom, Mathieuom itd. plesalo je na rubu nokauta. Jednom je Betis pogodio gredu, ubrzo potom uzdrmao vratnicu, tako da je rezultat na koncu pozitivan, ali polako gura Barcu na sporedni kolosijek.


1-1 All Goals

Linker
23. travanj 2024 01:34