screenshot youtube
SVAKA ČAST, MAJSTORE

VIDEO: DETALJ KOJI JE ODUŠEVIO ŠPANJOLSKU! POGLEDAJTE POTEZ KOJI SE NA EL CLASICU NE VIĐA ČESTO Ono što je učinio Pique oduševilo je i navijače Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. listopad 2018. 21:08

U utakmici 10. kola španjolske La Lige Barcelona je na Nou Campu u velikom El Clasicu nadigrala Real Madrid s visokih 5:1 i tako zadala novi veliki udarac 'kraljevskom klubu' koji se ove sezone muči i u domaćem prvenstvu, ali i u Ligi prvaka.

Ovo je bio prvi El Clasico nakon 11 godina u kojem nije bilo niti Lea Messija niti Cristiana Ronalda, a jedan od junaka bio je Urugvajac Luis Suarez koji je 'kraljevima' utrpao hat-trick. Brazilac Coutinho doveo je Katalonce u vodstvo, a do poluvremena je Suarez izborio jedanaesterac kojega je i sam realizirao. Marcelo je vratio malu nadu Realu, ali su potom uslijedila dva nova pogotka Suareza. Do kraja je zabio i Čileanac Arturo Vidal, kojem je bio debitantski pogodak u dresu Blaugrane.

Nakon dugo vremena odličnu utakmicu odigrao je i stoper Gerard Pique koji je u jednoj situaciji pokazao i veliko srce. Naime, navijači Barce počeli su vrijeđati i zviždati kapetanu Reala Sergiju Ramosu, a ovaj im je s terena prstom poručio da to ne čine.

screenshot youtube

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
19. travanj 2024 05:36