Screenshot
BITKA ZA PRIMERU

VIDEO: DODAVANJE MATEA KOVAČIĆA JE 'POLA GOLA' Pogledajte savršenu asistenciju bez gledanja raspoloženog Vatrenog, Real gazi i bez zvijezda!

Piše: HinaObjavljeno: 06. travanj 2017. 01:23

Nogometaši Real Madrida s uvjerljivih su 4-2 kao gosti svadali Leganes u utakmici 30. kola španjolskog prvenstva i zadržali se na vrhu ljestvice s dva boda prednosti i utakmicom manje u odnosu na drugoplasiranu Barcelonu koja je u derbiju kola s 3-0 svladala Sevillu na svom Camp Nou.

Najzaslužniji za pobjedu Reala kod 17. momčadi 'La Lige' bio je trostruki strijelac Alvaro Morata. James Rodriguez je načeo mrežu domaće momčadi u 15. minuti. Morata je prvi od tri pogotka postigao u 18. minuti, a drugi pet minuta poslije, kad je iskoristio odlično dodavanje hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića koji je bio u početnoj postavi 'kraljevskog kluba'. Real je igrao bez najboljeg strijelca Portugalca Cristiana Ronalda.


kovacic morata

Domaća momčad se brzo oporavila od šoka i do kraja poluvremena uspjela smanjiti na 2-3 pogocima Gabriela (32) i Luciana (34). No, u četvrtoj minuti nastavka Morata je svojim trećim pogotkom presudio pobjednika.

Mateo Kovačić je u igri bio do 81. minute, kad ga je zamijenio Luka Modrić.

U derbiju 30. kola španjolskog prvenstva nogometaši Barcelone sa 3-0 su na svom Camp Nou pobijedili Sevillu.

Posljednje dvije utakmice 30. kola na rasporedu su u četvrtak, 6. travnja, a sastaju se Eibar - Las Palmas (19.30 sati) i Valencia - Celta Vigo (21.30).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
24. travanj 2024 05:26