Screenshot (AS)
SUDAC UHVAĆEN U SLAVLJU

VIDEO: EVO ŠTO JE U VAR SOBI RADIO SUDAC KOJI JE OŠTETIO REAL Na Bernabeu objavili kontroverznu snimku koja je u Španjolskoj podigla neviđenu prašinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2019. 19:38

Suđenje na utakmici između Real Madrida i Real Sociedada (0:2) u 18. kolu Primere i dalje je glavna tema u španjolskim medijima.

Iz 'kraljevskog kluba' i dalje stižu bijesne reakcije na odluku suca Munuera Montera koji je propustio, prema njihovom mišljenju, svirati čisti jedanaesterac u 65. minuti kada je Viniciusa Juniora u šesnaestercu srušio vratar gostiju Geronimo Rulli.

Monero nakon sporne situacije nije htio gledati VAR te se pravdao kako mu iz sobe nitko nije signalizirao da se radi o dvojbenoj situaciji. Dan nakon meča, nezadovoljstvo u Madridu je dodatno poraslo nakon što je službena televizija kluba objavila snimku iz VAR sobe s jedne Realove utakmice iz 24. studenog. Radi se o teškom porazu Madriđana koje je s 3:0 srušio Eibar, a situacija je posebna zato što se pred ekranom za pregledavanje situacija tada nalazio upravo sudac Montero.

Ono u čemu realovci vide problem je njegova reakcije kada je nakon pregledavanja snimke priznat prvi gol Eibara. Naime, Montero je nakon potvrde pogotka uhvaćen kako slavi taj trenutka i pritom svom kolegi daje 'pet'.

POGLEDAJTE VIDEO

Linker
22. travanj 2024 23:56