GOL POSVETIO KĆERIMA

VIDEO: EVO ZAŠTO RAKITIĆ TREBA BARCELONI Raketa otkrio kakvu je molbu primio na kraju utakmice, deset sekundi kasnije pao je gol

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. prosinac 2016. 10:18

'Ukoliko se dogodi da ne bude u sastavu ni sutra u kupu protiv Herculesa, moći ćemo govoriti o 'slučaju Rakitić'. Ovo zasad bila je samo blaga kazna. Kao što je Rafinha bio kažnjen zbog svojih riječi, tako je Ivan sada zbog loše forme', govorio je pred novinarima u utorak predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu.

Dan kasnije, Rakitić ne samo da je zaigrao u Kupu nakon tri utakmice pauze nego je i zabio iz penala i tako valjda riješio sve glasnija naklapanja o odlasku s Nou Campa.

Barcelona je sa 7:0 potopila Hercules i izborila osminu finala Kupa kralja, a golijada je počela u 37. minuti.

"Trebalo nam je malo vremena da zabijemo taj prvi gol, ali poslije je sve bilo lakše. Ovaj gol posvećujem svojim kćerima Althei i Adari. Sretan Božić svima", poručio je Rakitić nakon utakmice i otkrio kako ga je trostruki strijelac Arda Turan molio da mu asistira za hat-trick.

"Prije izvođenja kornera mi je rekao da mu namjestim hat-trick. Rekao mi je da mu dodam loptu ranije, a nije prošlo niti deset sekundi i uspio je zabiti", rekao je nakon utakmice Rakitić kojemu je ovo bio treći gol u sezoni, i prvi nakon tri mjeseca.

Linker
18. travanj 2024 23:51