JAIME REINA AFP
SJAJNO POSTIGNUĆE

VIDEO: HRVAT ISPRED ARGENTINSKOG ČAROBNJAKA Pogledajte pogodak proglašen za najljepšeg u siječnju, naš je topnik iza sebe ostavio najboljeg na svijetu

VIDEO: HRVATSKI NAPADAČ ISPRED ARGENTINSKOG ČAROBNJAKA! Pogledajte koji je pogodak proglašen za najljepšeg u Španjolskoj ovoga siječnja, naš je topnik iza sebe ostavio i najboljeg na svijetu
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2020. 22:34

Veliko priznanje dobio je hrvatski napadač Ante Budimir. Njegov pogodak koji je zabio Valenciji početkom godine, u utakmici u kojoj je inače dvaput poentirao proglašen je najlijepšim pogotkom španjolskog prvenstva za siječanj.

Zasjeo je Budimir na prvo mjesto ispred Lionela Messija, čiji je gol za Barcelonu protiv Granade ostao na drugoj poziciji u službenom izboru La Lige. Na ljestvici su još golovi Valladolidovog Enesa Unala, Luuka de Jonga iz Seville te Asiera Villalibrea, člana Athletica iz Bilbaa.

U dvadeset utakmica ove sezone kroz španjolsku ligu, Budimir je postigao osam pogodaka. Podsjetimo, u prošlosti je ovaj 28-godišnji napadač igrao za naše klubove, Inter i Lokomotivu te za njemački St. Pauli i talijanske momčadi - Sampdoriju i Crotone.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati ovdje.

Linker
18. travanj 2024 05:32