REUTERS/Jon Nazca
DVA VELIKA DERBIJA

VIDEO: NESTALI ZA TRIDESET SEKUNDI! SEVILLA NA KORAK DO POBJEDE, ALI ONDA SE UKAZAO JEDAN OD NAJVEĆIH IKAD Juventus u derbiju srušio Milan u Torinu

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 01. travanj 2018. 00:53

U 30. kolu španjolskog prvenstva Sevilla je u subotu na svom stadionu protiv vodeće Barcelone odigrala 2-2, ispustivši priliku da Barci nanese prvi poraz u Primeri.

Sevilla je povela u 36. minuti pogotkom Franca Vazqueza, a na 2-0 povisio je Luis Muriel u 50. minuti. Leo Messi, koji zbog ozljede nije igrao za Argentinu u dvije prijteljske utakmice, bio je na klupi za pričuve, a u igru je ušao u 58. minuti kada je Barca već gubila 0-2.

Sevilla je nizala prilike, ali niti jednu nije uspjela realizirati i to je na kraju skupo platila. U manje od dvije minute primila je dva gola, prvo im je zabio Luis Suarez (88), a potom Lionel Messi (89). Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret za Barcu, a u 87. minuti pogodio je stativu.

OVDJE POGLEDAJTE GOLOVE S UTAKMICE SEVILLA - BARCELONA

Juventusu derbi s Milanom i četiri boda prednosti pred Napolijem

U posljednjoj utakmici 30. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je pred svojim navijačima slavio sa 3-1 (1-1) u derbiju protiv Milana i tako stvorio četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Napoli, koji je u subotu osvojio samo bod na gostovanju kod Sassuola.

Pobjedu Juventusu donijeli su Dybala (8), Cuadrado (79) i Khedira (87), dok je jedini strijelac za Milan bio bivši Juventusov stoper Bonucci (28).

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić je zbog ozljede propustio ovu utakmicu, a njegov reprezentativni kolega na suprotnoj strani Nikola Kalinić ušao je u igru u 65. minuti, ali nije se našao u prilici za postizanje pogotka.

Juventus je ovom pobjedom pobjegao na četiri boda prednosti pred nogometašima Napolija koji su osvojili samo jedan bod odigravši 1-1 (0-1) na gostovanju kod Sassuola. Domaća momčad povela je u 22. minuti pogotkom Politana, a gosti su do izjednačenja došli tek u 80. minuti, kad je Rogerio poslao loptu u vlastitu mrežu. Hrvatski nogometaši u sastavu Napolija, Marko Rog i Hrvoje Milić, ostali su na klupi za pričuve.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
25. travanj 2024 13:04