Screenshot: Youtube
ATLETICO UNIŠTIO SEVILLU

VIDEO: NEVJEROJATNA OBRANA IZ ŠPANJOLSKE PRIMERE OBIŠLA JE SVIJET Bio je na koljenima, leđima okrenut napadaču, ali je izveo čudo

Piše: HinaObjavljeno: 25. veljača 2018. 23:03

U 25. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Valencia je na Mestalli pobijedila Real Sociedad s 2:1.

Dvostruki strijelac za Valenciju bio je Santi Mina, u 34. i 68. minuti, ali epitet igrača susreta može se slobodno pripisati vrataru 'Šišmiša' Netu.

On je u 81. minuti u istom napadu upisao dvije nevjerojatne obrane, od kojih druga spada među najbolje intervencije godine. Brazilski vratar bio je na koljenima, cijelim tijelom unutar mreže, leđima okrenut prema suparnicima, ali je nekako uspio izvesti čudo i laktom spasiti udarac točno na gol liniji.

Obrana koju jednostavno morate vidjeti dogodila se kod Valencijinog vodstva 2:1. Jedini gol za Real Sociedad zabio je Mikel Oyarzabal u 54. minuti.

LUDU OBRANU NETA POGLEDAJTE OD 2:20 PRILOŽENOG VIDEA

U derbiju 25. kola španjolskog prvenstva Atletico Madrid je u nedjelju u gostima kod Seville slavio sa 5-2, te ponovno zaostaje sedam bodova za vodećom Barcelonom.

Atletico je poveo u 29. minuti nakon poklona Seville. Neoprezni veznjak Ever Banega izgubio loptu na vrhu kaznenog prostora, oteo mu je Diego Costa, koji potom trese mrežu. U završnici prvog poluvremena, u 42. minuti, Antoine Griezmann zabija prekrasan gol sa 17 metara za 2-0. Francuski napadač ponovno je strijelac u 51. minuti iz penala.

SVE GOLOVE S UTAKMICE SEVILLA - ATLETICO MADRID POGLEDAJTE OVDJE

Novi poklon igrača Seville u mrežu je pospremio Koke u 65. minuti, a Griezmann u 81. minuti svojim trećim pogotkom postavlja 5-0. Do kraja susreta Sevilla je uspjela ublažiti poraz pogocima Sarabije (85) i Nolita (89).

Šime Vrsaljko je u dresu Atletica odigrao cijeli susret.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
19. travanj 2024 02:24