screenshot youtube
ZIDANE SVE BLIŽE OTKAZU

VIDEO: NOVI ŠOK ZA MODRIĆA I DRUŠTVO IZ REAL MADRIDA Majstorski pogodak u samoj završnici: Kirurški preciznim udarcem bacio tribine Bernabeua u očaj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. siječanj 2018. 19:20

Već danima se govori o tome kako je francuski stručnjak na klupi Real Madrida legendarni Zinedine Zidane na izlaznim vratima kluba, a nakon utakmice protiv Villarreala to je i više nego izgledno.

Naime, 'kraljevski klub' je u utakimici 18. kola španjolske Primere upisao poraz na Santiago Bernabeu 1:0. Bio je to šesti poraz za Madriđane koji sada za vodećom Barcelonom zaostaju velikih 16 bodova.

Real je bio bolji većinu utakmice, ali ključni trenutak dogodio se u 88. minuti utakmice kada je mladi Pablo Fornals šokirao domaćine. Bivši nogometaš Reala, Rus Cheryshev je odlično prošao po lijevoj strani i potom idealno poslužio Unala, ali nakon njegovog udarca i obrane Navasa lopta se odbila do Fornalsa koji fantastičnim udarcem prebacuje Realovog čuvara mreže i donosi tri boda Villarrealu koji je tako stigao na samo bod zaostatka za četvrtoplasiranim Madriđanima.

Valja istaknuti kako je hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić odigrao svih 90 minuta za Real Madrid.

screenshot youtube

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO!

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
23. travanj 2024 14:27