Screenshot: Youtube
OSTALI SU REPOVI

VIDEO: RAKITIĆ U SREDIŠTU KONTROVERZE Pogledajte zašto su nakon poteza hrvatskog veznjaka gosti protestirali da su teško oštećeni!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2017. 22:19

Nakon utakmice 28. kola Primere između Barcelone i Valencije na Camp Nou ostali su repovi.

Barcelona je slavila sa 4:2 i zadržala dva boda minusa za vodećim Realom uz utakmicu više u nogama, a glavni protagonist situacije na koju imaju najviše prigovora uz Valencije je Ivan Rakitić.

Naime, igrala se osma minuta susreta kada je Fabian Orellana glavom poslao povratnu loptu u sredinu kaznenog prostora, a ona je, prema tvrdnjama gostujućeg tabora, pogodila hrvatskog veznjaka u ruku.

Sudac Alejandro Jose Hernandez Hernandez odmahnuo je na Valencijine zahtjeve za kaznenim udarcem. Opet, isto je postupio i na drugoj strani terena kada je Neymar pao nakon duela sa Cancelom.


Rakitic hand ball by

Kako bilo, Valencia je na kraju i povela u 29. minuti preko Mangale, ali da im je sudac dosudio traženi jedanaesterac mogli su u tim trenucima imati i vodstvo 0:2, koje bi tek stavilo Katalonce na muke. Ovako se nakon isključenja Mangale u 44. minuti otvorila situacija za domaćine koji su u drugom dijelu zabili dva gola i došli do pobjede.


All Goals & Highlights HD - Barcelona 4-2... by arcturusmedia33

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
16. travanj 2024 11:49