Real Madrid
 REUTERS/Albert Gea / REUTERS
MODRIĆ UŠAO TEK U ZAVRŠNICI

VIDEO: RASPUCANI REAL DO VRHA NAPUNIO MREŽU GIRONE! HRVATSKOM MAESTRU PONOVNO MRVICE Domaćin šokantno poveo, a onda su se 'kraljevi' opasno naljutili

Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 27. kolovoz 2018. 02:11

Real Madrid je bez većih problema odradio gostovanje u Gironi. Nije se očekivalo da će Blancosi s takvom lakoćom svladati Gironu, koja je u prošloj sezoni zadala muke Madriđanima kada ih je svladala sa 2:1. Luka Modrić krenuo je s klupe, a ušao je u igru kada je pitanje pobjednika bilo riješeno, naime u 77. minuti je zamijenio Isca. Hrvatski je kapetan svoju dionicu odradio vrlo dobro te je započeo akciju za četvrti pogodak.

Inače, Lopetegui je Blancose izveo u 4-2-3-1 sustavu,na golu je bio Navas, dok su zadnju liniju činili Carvajal, Nacho, Ramos i Marcelo. Par posljednjih veznih - Casemiro - Kroos. Ispred njih, Bale, Isco i Asensio, a u vršku napada, dakako, Karim Benzema.

No, nije dobro krenulo za Real, naime našli su se u rezultatskom deficitu, u 16. minuti Garcia je pobacao obranu Reala i čudesno pogodio gornji kut. Međutim, nije slavlje Girone dugo trajalo jer do predaha su gosti uspjeli poravnati. Sergio Ramos bio je siguran realizator najstrože kazne, prodao je panenku domaćem vrataru.

screesnhot youtube

OVDJE POGLEDAJTE SVE POGOTKE REALA

Do vodstva je Real došao u 52. minuti, opet su Madriđani zabili s bijele točke. Ovog puta je siguran egzekutor bio Karim Benzema. Sedam minuta kasnije Real je povećao vodstvo, strijelac je bio Bale. Velšanin je prilikom tog trka postigao brzinu od 33,9 km na sat, kao TVG je prošao pored braniča. Girone i onda je mirno zabio pokraj domaćeg vratara. Konačni rezultat postavio je Karim Benzema, koji čini se ulazi u golgetersku formu.

Puno je kritika bilo na njegov račun prethodnih sezona i sigurno je za njega bitno da u novu uđe na pravi način. Asistent je bio Gareth Bale za kojeg će također ovo biti iznimno važna sezona, sada ima priliku pokazati je li stvarno vrijedi toliko novaca, odnosno može li sada nakon odlaska Ronalda preuzeti konce Blancosa. Do kraja susreta Real je mogao i uvjerljivije slaviti, ali Bono je uspio spriječiti teži poraz njegove momčadi. Dakle, Real je nakon dva kola stopostotan, ali vidljivo je da još ima puno prostora za napredak, što je u jednu ruku i logično.

Rezultati by SofaScore

Linker
18. travanj 2024 07:50