Getty Images
GRANDE LUKA

VIDEO: REALOVCI, MEDIJI, NAVIJAČI... SVI SE KLANJAJU MODRIĆU 'Najbolji igrač El Clasica! Plesao je po terenu! Bio je noćna mora za igrače Barcelone..'

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. prosinac 2016. 21:15

Zinedine Zidane i dalje je neporažen u Primeri ove sezone, Real je u El Clasicu remizirao i zadržao šest bodova prednosti u odnosu na Barcelonu digravši 1:1.

- To još uvijek ništa ne znači - kazao je Zidane, te odbio komentirati suđenje na koje su obje strane imale primjedbi.

- O sucima nikad ne pričam, pa neću ni sad.

Igrom svoje momčadi bio je zadovoljan.

- Osvojili smo važan bod i odigrali utakmicu sa srcem, dali smo sve. Igrali smo protiv vrlo dobrog suparnika, nismo imali sreće da postignemo prvi pogodak, i nije se bilo lako vratiti. Međutim, do kraja smo vjerovali, a kad igraš sa srcem i kad vjeruješ da nešto možeš ostvariti, onda se to i dogodi.

Prokomentirao je Zidane i predstavu Luke Modrića.

- Asistirao je za gol, a znamo koliko je važan za našu momčad. Kao i uvijek, odigrao je dobro i pokazao da je ponovno u dobroj formi.

Kapetan Sergio Ramos bio je Realov junak, u samoj završnici pogodio je glavom za remi nakon ubačaja Luke Modrića iz slobodnog udraca.

- Ne znam je li rezultat do kraja pošten, ali Modrićevo dodavanje bilo je sjajno. Bilo je važno ne odustati do kraja, naporno smo radili da bismo ostvarili ovaj rezultat. Bila je to vrlo kompetitivna utakmica, obje su momčadi željele posjed u prvom poluvremenu i mi smo do odmora možda imali više prilika. Nismo bili efikasni koliko smo to mogli biti, ali bod je bolji od poraza, omogućio nam je da zadržimo prednost u prvenstvu. Bilo je vrlo intenzivno, odigrali smo na granici naših mogućnosti i ovo je nagrada za dobar posao kojeg radimo od početka sezone. Još je puno ostalo do kraja, ali za nas je bolje da ovisimo sami o sebi, nego o drugima - podvukao je Ramos.

Za Modrića su puni hvale i španjolski mediji. El Mundo je igru hrvatskog maestra opisao rječju 'spektakularno'.

"Vodio je igru Reala i bio najbolji igrač El Clasica!".

El Pais je Luku proglasio noćnom morom za igrače Barcelone.

"Bio je noćna mora za suparnika, bilo ga je po cijelom terenu, a odigrao je vrhunski i defenzivno ali i kada je imao loptu u nogama. Plesao je po terenu", samo su neki od pregršta komplimenata na novu savršeni nastup Luke Modrića.

Linker
22. travanj 2024 00:44