Screenshot
OVO JE SUPERNOGOMET

VIDEO: SAMO ON ZNA ŠTO ĆE SE SLJEDEĆE DOGODITI NA TRAVNJAKU! Pogledajte čudesnu asistenciju nogometnog čarobnjaka kroz pola protivničke momčadi!

Piše: HinaObjavljeno: 17. veljača 2018. 19:24

Nogometaši Barcelone pobijedili su u 24. kolu Primere u gostima Eibar s 2-0 i opet imaju deset bodova prednosti ispred Atletica.

Barca je teškom mukom došla do trijumfa nad čvrstim Eibarom, koji je propustio veliki broj šansi, čak i nakon isključenja Orellane u 66. minuti. Katalonci su poveli u 16. minuti preko Luisa Suareza i asistenciju Lea Messija, a u 88. minuti je zabio Jordi Alba.

Posebno je impresivna bila akcija Lea Messija kod prvog gola. Argentinac je primio loptu kod centra i 'kroz' četiri protivnička igrača poslao savršeno precizno dodavanje, čak i ne previše brzo. Ipak, Suarezu je lopta stigla servirana kao na pladnju, a završetak akcije bio je tek odrađivanje posla.

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za Barcelonu, koja je još uvijek bez poraza u Primeri.

Ranije je i Sevilla slavila u gostima s 2-1 kod Las Palmasa. Wissam Ben Yedder (36) i Pablo Sarabia (50) zabili su za Sevillu, koji srijedu igra Ligu prvaka protiv ManU-a, dok je počasni gol za Otočane zabio Jonathan Calleri iz kaznenog udarca kojeg je izborio hrvatski reprezentativac Alen Halilović.

Barcelona ima 62 boda, Atletico 52, Sevilla je peta s 39, Eibar sedmi s 35, dok je Las Palmas 18. s isto toliko bodova.

Valencia preokretom u završnici do pobjede u Malagi

U zadnjem susretu subotnjeg programa 24. kola Primere Valencia je preokretom u završnici svladala posljednjeplasiranu Malagu s 2-1.

Malaga je povela golom Nigerijca Browna Ideyea (27), a za Valenciju je izjednačio Francis Coquelin (80). U 84. minuti branič Malage Miguel ruši Rodriga i zarađuje isključenje, a Daniel Parejo realizira kazneni udarac za preokret.

Valencia je s ovom pobjedom na trećem mjestu s 46 bodova povećava prednost ispred Reala, koji ima dvije utakmice manje, dok drugoplasirani Atletico bježi šest bodova. Malaga je ostala "zacementirana" na dnu s 13 bodova, sedam manje od zone spasa.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
27. travanj 2024 03:47