SUDAC NIJE DOBRO VIDIO

VIDEO: 'SENZACIONALNO OZDRAVLJENE' IVANA RAKITIĆA Pogledajte sjajnu asistenciju Hrvata, majstorski gol Messija i - snimku koja sve otkriva!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. rujan 2017. 23:31

Barcelona je na Camp Nou igra u 3. kolu Primer sa 5:0 pomela Espanyol, briljirao je ponovno trostruki strijelac Leo Messi, a istaknuo se dvjema asistencijama i naš Ivan Rakitić.

Oba gola u prvom dijelu zabio je maestralni Messi, a kod prvog mu je sjajno asistirao naš Ivan Rakitić koji se nakon ozljede u reprezentaciji očito oporavio i zaigrao od prve minute četiri dana nakon propuštene utakmice Hrvatske i Turske.

Raketa je sjajno podvalio loptu Messiju, koji se u svom stilu prošetao kroz obranu i zabio, ali usporena snimka pokazala je da se radilo o zaleđu.


Offside

Messi je zabio još dva pogotka, u 35. i 67. minuti, nakon dodavanja Albe. Na 4:0 je povisio Pique tri minute prije kraja utakmice, a asistirao mu je Ivan Rakitić iz kornera. Konačnih 5:0 postavlja Luis Suarez u 90. minuti.

Rakitić je odigrao cijelu utakmicu, a u prvom dijelu je imao i dvije odlične šanse za gol.

Barcelona je jedina s 9 bodova, Sevilla ima 6, a Real 5 bodova jer je danas na Bernabeu odigrao samo 1:1 s Levanteom.

Remi Atletica, pobjeda Seville

Nogometaši Seville slavili su u 3. kolu Primere kod kuće protiv Eibara s 3-0, dok su Valencia i Atletico odigrali 0-0.

Sevilla se pogocima Gansa (46), Wissam Ben Yedder (76) i Nolita (90+2) porazila Eibar i probila se na vrh ljestvice. Valencia i Atletico su na Mestalli odigrali utakmicu bez golova, a Šime Vrsaljko nije bio u sastavu gostiju.

Večeras se u gradskom derbiju sastaju Barcelona i Espanyol.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
24. travanj 2024 00:07